Norsk Stein AS ønsker også i 2022 å tilby sommerjobber for bergstudenter. Studenter innen bygg- og anleggsteknikk kan også søke.

En av studentene vil være tilknyttet den daglige driften og følge opp boring og sprengning. Andre sommerstudenter vil ha arbeidsoppgaver knyttet til de ulike deler av produksjonen: Brudd-drift, opplasting / transport, knusing / sikting (oppredning), utskiping og kvalitetskontroll. Det kan også bli aktuelt for studentene å delta i gjennomføring av prosjekter, deriblant tidsstudier. Det kan bli aktuelt med arbeidsoppgaver på Jelsa, Tau og Dirdal.

Arbeidsoppgaver vil generelt bli tilpasset bergstudentens kvalifikasjoner. Det er ønskelig at studentene har førerkort for bil.

Det kan opplyses at Norsk Stein er med i Norsk Bergindustri sin Traineeordning. Syv Traineer har vært på Norsk Stein, seks på Jelsa og en på Tau. Vi skal ha trainee hos oss i neste trainee periode.

Norsk Stein kan være behjelpelig med husrom. 

Det er ønskelig at karakterutskrifter legges ved søknaden.

Vi ønsker mangfold blant våre ansatte og ønsker søkere uavhengig av kulturell bakgrunn, kjønn og alder.

 

Norsk Stein AS er en del av HeidelbergCement Group, som er en av verdens største produsenter av byggematerialer, og er markedsledende innenfor tilslag, sement og betong. Konsernet har ca. 55 000 ansatte på over 3 000 steder i mer enn 50 land.

 

Om arbeidsgiveren

Norsk Stein Jelsa er Europas største pukkverk med en årlig produksjon opp mot 12 millioner tonn stein.

Vi har 190 faste ansatte ved vårt anlegg, 10-20 lærlinger, traineer og YSK-elever. Medregnet underleverandører, entreprenører og innleide har totalt 280 personer sin arbeidsplass på Norsk Stein Jelsa.

Organisasjonen består av flere avdelinger, brudd, drift, ferdigvare, elektro, vedlikehold, samt administrasjonen som inkluderer økonomi, HR, Agent og ledelse.

Produksjonsprosessen på Norsk Stein Jelsa foregår i flere steg og involverer over 160 personer. I eksisterende steinbrudd er det nå mulig å ta ut ytterligere 150 millioner tonn. Et nytt uttaksområde er under planlegging, og samlet ressurs i dette området er på over 1.000 millioner tonn.

Se: https://www.norsk-stein.no

 

Nettverk
Facebook LinkedIn
Sektor
Privat
Sted
Jelsavegen 512, 4234 Jelsa
Bransje
Industri og produksjon
Stillingsfunksjon
Geologi/Fysikk/Kjemi,
Ingeniør / Geoteknikk og ingeniørgeologi,
Ingeniør / Bygge- og anleggsteknikk

Arbeidsgiver: Norsk Stein

Stillingstittel: Bergstudent

Frist: 05.03.2022

Ansettelsesform :Sommer/Sesong

 

Spørsmål om stillingen

 

Kontaktperson
Erlend Gjøsund
Stillingstittel
Avdelingsleder