Bli med oss ut i felten! Vi søker etter GEO-fag studenter som har lyst til å bli med oss ut på spennende prosjekter i sommer. Å ha en sommerjobb hos oss vil gi deg muligheten til å få erfaring fra et globalt rådgiverselskap med 55 000 medarbeidere over hele verden. I Norge teller vi godt over 500 engasjerte kolleger bestående av prosjektledere, ingeniører, arkitekter og økonomer og mye mer. Som et av verdens ledende tekniske rådgiverselskap jobber vi med å planlegge, prosjektere og lede ulike prosjekter innen bygg- og eiendom, infrastruktur og samferdsel, industri, energi og miljø. 

Her hos oss

Verdsetter vi hverandre og omdømmet vårt 

Vi har tillit til våre kolleger  og tar alltid ansvar for våre handlinger 

Vi handler lokalt og tenker internasjonalt

Vi dyrker samhandling i alt vi gjør 

Vi er fremtidsrettede og utfordrer det etablerte

En fleksibel sommerjobb! 

Det vil være mulighet for oppstart etter din siste eksamen, og mulighet til å jobbe helt frem til skolen starter igjen i august. Men fortvil ikke, vi vet du har hatt et intensivt skoleår og fortjener en ferie også. Vi tilrettelegger derfor for ferie i juli!

Hvem ser vi etter?
Vi ser for oss at du er studerer tekniske geofag (geologi eller geoteknikk), og er på 3. eller 4.året i studieløpet ditt. Vi satser på unge talenter, og har i mange år tilbudt studenter sommerjobb. Vi ser etter deg som er positiv, løsningsorientert og tør å stille spørsmål – du er ikke redd for å utfordre det etablerte. Du er gjerne også nysgjerrig på rådgiverbransjen og ønsker å utforske den enda nærmere. 

Aktuelle arbeidsoppgaver kan være:
Arbeidsoppgaver vil tilpasses med utgangspunkt i hvilke prosjekter man blir en del av og kvalifikasjoner. De kan være:

  • Planlegging og oppfølging av grunnundersøkelse
  • Berfaring og oppfølging av grunnarbeider i anleggsplasser 
  • Datarapportering
  • Dataovervåking

Kontorlokasjon kan være Oslo eller Drammen – husk å huke av for hvilket sted som passer deg best! 

Høres dette spennende ut? Last opp din søknad med CV og karakterutskrifter samt eventuelle attester. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist

10.05.2022

Hjemmeside

wsp.no

Kontakt
Guro Ervik 
HR rådgiver
 995 19570