Dette er Vebjørn og han er infosjef i linjeforeningen. Det er han som sørger for at nettsiden er oppdatert og sender ut mails slik at alle kan holde seg oppdatert på hva som skjer i Berg. Som infosjef er han også leder i Webcom. Vi har spurt han noen spørsmål om det og være infosjef i Berg.


Beskriv i korte trekk hva stillingen går ut på?

Som infosjef er hovedoppgaven din og sørge for at nettsiden til berg er oppdatert og fungerer. I tillegg har har du også ansvar for og sende ut mailer med info til bergstudentene, samt poste litt på facebook. Du har også ansvar for å sette opp stemmesystemet før generalforsamlingene, og skrive referat fra styremøtene. Ellers så er det å hjelpe de andre i styret, hvis de har mye å gjøre.

Hvilke egenskaper kommer godt med som Infosjef?

Siden det er en del IT, skader det ikke å kunne en del om det, men det er ikke noe krav. Selv har jeg kun IT-GK, og det har gått helt fint. Som infosjef har du en webkomite, der blant annet de som laget nettsiden sitter, og de er alltid villige til å hjelpe hvis du er usikker på noe.

Føler du at du har lært noe det siste året, og hva er i såfall det?

Jeg har lært en del om oppsett av nettside, domene og hvordan alt rundt det fungere. I tillegg har jeg blitt en jævel på å lage facebook arrangement 😉

Hva vil du si til de som tenker på å stille?

Gjør det, gjør det, gjennomfør det!! Det er verdt det, det er mange gøye fester og ting man får mulighet til å være med på.

Hva er det morsomste du har gjort i din tid i styret?

Nei, si det, det er jo så mye gøy med ett år i styret. Skal jeg trekke fram noe, så må det vel være styreseminarete med de andre linjeforenings-styrene på IV-fakultetet. Da drar vi på Solskinnshytta og har det drit gøy for en helg. Jeg våkna på søndag med en ny frisyre enn den jeg hadde på lørdag.

 


Spørsmål? Kontakt Vebjørn på infosjef@bergstud.no eller besøk han på kontoret fredag fra 10:15 til 12:00
Har du lyst til å bli infosjef? Still på generalforsamlingen 30. april da!
De andre stillingene som er på valg kan du se her.