Denne kjekke, unge mannen svarer til navnet Brage, og til tider “Oi, Du!“, og har vært foreningens hyttesjef siden i fjor. Nå er hans dager i styret snart over, og en arvtaker må velges.
Her har du noen tanker om hva Brage synes om sitt år som hyttesjef.


Beskriv i korte trekk hva stillingen din går ut på?

Som hyttesjef er du ansvarlig for Solskinnshytta på Røros. Hytta er eigd og forvaltes av Stiftelsen Solskinnshytta. Hyttesjefen tar imot hendvendelser om utleie. Du arrangerer og tre sosialturer og ein dugnad.

Hvilke egenskaper er viktige som hyttesjef?

Det er ein fordel å vere strukturert, då det kommer ein del hendvendelser om utleie I løpet av året. Det skader heller ikkje å vere handy, då det ofte er behov for mindre reperasjoner og vedlikehold på turen.

Har du lært noe i løpet av det siste året, og i såfall hva?

Først og fremst har eg blitt bedre kjent med Bergstuderendes forening. Både medlemmer, tradisjoner og kultur. Eg har og fått erfaring i å arrangerer diverse turer og alt det medfører.

Hva vil du si til de som tenker på å stille?

Som hyttesjef, og som del av hovedstyrert, får ein mulighet til å vere med på enormt mykje artig og kult! Du blir ein del av et felleskap, og får oppleve linjeforeningskulturen på nært hold. Bli med I hovedstyret om du vil oppleve et år du seint vil gløme!


Still som hyttesjef på generalforsamlingen 6. November!
Lurer du på hvilke andre stillinger som skal velges? Se her.
Spørsmål? Kontakt Brage på hyttesjef@bergstud.no.