Berg trenger ny internasjonal kontakt!

Berg trenger ny internasjonal kontakt!

Her er Kristin, vår alles kjære internasjonale kontakt. Kristin er den vi plager når vi vil vite hva som skjer med bergfolk verden rundt.


Beskriv i korte trekk hva stillingen din går ut på?

Hovedoppgaven for internasjonal kontakt er å arrangere ISW (International student week) i Trondheim.  Denne oppgaven er fordelt på to år. Det første året jobber man med anskaffelse av sponsorer og passer på at Berg er representert når ISW arrangeres ved andre universiteter.

Det andre året vil man i tillegg til disse arbeidsoppgavene stifte ISW-komiteen og fullføre arbeidet for å arrangere ISW i Trondheim. Blant annet lager man program for uken, delegerer arbeidsoppgaver til komiteen og verter opp deltagerne som kommer på besøk.

Som internasjonal kontakt sitter du også i Bergstuderendes forenings hovedstyre, deltar på styrets ukentlige møter og hjelper til når det trengs.

Hvilke egenskaper er viktige som internasjonal kontakt?

Gode engelskkunnskaper er en fordel, men ikke nødvendig. Ellers kan det være til hjelp å være utadvendt og løsningsorientert.

Har du lært noe i løpet av det siste året, og i såfall hva?

Det foregående året har det ikke vært arrangert ISW i Trondheim, så jeg har i hovedsak sendt bergfolk på ISW i utlandet, og søkt om penger til ISW som skal arrangeres her til høsten. Jeg har derfor måtte blitt mye flinkere til å forholde meg til andre, både formelt ovenfor bedrifter og også på engelsk til de andre representantene i utlandet.

Hva vil du si til de som tenker på å stille?

ISW er veldig artig, og som internasjonal kontakt får du en unik mulighet til å danne ett nettverk av bergstudenter over hele Europa. Jeg har deltatt på en ISW til nå i England hvor jeg ble kjent med mange herlige folk. Du får også mulighet til å bli godt kjent med alle hovedstyrene på gløs og bergfolk på tvers av linje og trinn og oppleve den fantastiske styrekulturen Trondheim har å by på.


Still som internasjonal kontakt på generalforsamlingen 6. November!
Lurer du på hvilke andre stillinger som skal velges? Se her.
Spørsmål? Kontakt Kristin på int-kontakt@bergstud.no