Dette er Kristin H.H. Hun er redaktør og er da ansvarlig for å gi ut vår linjeforeningsavis, Bergmanden. Hun har vært redaktør i snart ett år, og er da klar for å overlevere ansvaret for å videreformidle alt det gøyale som skjer i linjeforeningen. Her har du noe av hennes erfaringer fra snart ett år som redaktør.


Beskriv i korte trekk hva stillingen går ut på?

Som redaktør er du leder for redaksjonen og har ansvar for å gi ut to utgaver av Bergmanden i halvåret. Redaktøren planlegger avisen, fordeler oppgaver til redaksjonsmedlemmene, og har hovedannsvaret for grafisk utforming av avisen.  

Hvilke egenskaper kommer godt med som redaktør?

Som redaktør bør du være kreativ, ansvarlig, engasjert og flink til å delegere.

Føler du at du har lært noe det siste året, og hva er i såfall det?

Som redaktør og leder for redaksjonen har jeg lært meg å være mer strukturert, delegere oppgaver samt å engasjere andre. I tillegg har jeg lært meg å bruke programmene Indesign og Photoshop.

Hva vil du si til de som tenker på å stille?

Det kreves ingen forkunnskaper for å stille, så lenge du er engasjert og villig til å lære. Jeg skal hjelpe til å godt jeg kan 🙂

Hva er det morsomste du har gjort i din tid i styret?

Alle styrefestene, jubileumene og imballene har vært kjempe gøy! Å være med i styret er kjempe sosialt, det er inkluderende miljø og man blir kjent med mange, nye, hyggelige og inspirerende folk fra andre linjer.


Spørsmål? Kontakt Kristin på bergmanden@bergstud.no.
Har du lyst til å bli redaktør? Still på generalforsamlingen 8. november da!
De andre stillingene som er på valg kan du se her.