Dette er Hanna, som nå i ett år har vært redaktøren av vår kjære linjeforeningsavis, Bergmanden! Alle gode ting ender, og Hanna pensjonerer seg nå etter ett vellykket år som overhode i redaksjonen.
Her har du noen tanker om hva Hanna synes om sitt år som redaktør.


Beskriv i korte trekk hva stillingen din går ut på?

Stillingen går ut på å jobbe sammen med redaksjonen for å finne og produsere aktuelle saker til magasinet. Videre er det redaktørens oppgave å sette innholdet sammen til et helhetlig magasin som forhåpentligvis faller leserne i smak.

Hvilke egenskaper er viktige som redaktør ?

Det er nyttig å være litt kreativ og oppmerksom på ting som foregår rundt om på campus og i foreningen. I tillegg er det også kjekt om man er kjent med Microsoft publisher, Adobe Photoshop eller Indesign, men dette er ikke krav for å bli en god redaktør.

Har du lært noe i løpet av det siste året, og i såfall hva?

Jeg har lært at det foregår så mye mer “bak kulissene” både i linjeforeningen og på øvrige NTNU, og det er utrolig spennende å ta del i et verv!

Hva vil du si til de som tenker på å stille?

Til de som tenker på å stille: gjør det! Stillingen som redaktør er i stor grad hva du gjør den til selv, både når det kommer til arbeidsmengde og kunstnerisk frihet. Samtidig får du muligheten til å være med de andre i hovedstyret et helt år, og er garantert å oppleve utrolig mye artig og lærerikt som del av dette teamet.

Still som redaktør på generalforsamlingen 6. November!
Lurer du på hvilke andre stillinger som skal velges? Se her.
Spørsmål? Kontakt Hanna på bergmanden@bergstud.no.