Her er Sandra, tjom tjom. Hun er nemlig styrets Vise-festsjef, som blant annet har i oppgave å arrangere fadderukene. Vise-festsjef er et to-årig verv der man er vise-festsjef i et år, og festsjef det andre året. Egentlig blir vise-festsjef forfremmet til festsjef i november, men pga. utveksling har Sandra fungert som festsjef siden august.


Beskriv i korte trekk hva stillingen går ut på?

Som vise-festsjef hjelper du festsjefen med å planlegge og arrangere fester og sammenkomster for Berg. Hovedoppgaven til vise-festsjefen er å planlegge fadderuken.

Hvilke egenskaper kommer godt med som vise-festsjef?

Jeg vil si at de viktigste egenskapene til en vise-festsjef er at du er sosial og en god samarbeidspartner. Andre egenskaper som kan komme godt med er at du er flink til å delegere oppgaver og ikke er redd for å ta på deg litt ansvar.

Føler du at du har lært noe det siste året, og hva er i såfall det?

Etter å ha vært vise-festsjef det siste året, har jeg blant annet lært å være mer strukturert og detaljorientert. Jeg føler også jeg er blitt flinkere å delegere oppgaver og stole på mine egne avgjørelser.

Hva vil du si til de som tenker på å stille?

Ikke nøl med å stille som vise-festsjef. Det er en veldig gøy stilling hvor du lærer veldig mange nye ting og ikke minst får oppleve masse. Jeg har ikke angret et sekund på at jeg søkte til vise-festsjef, og det kommer ikke du til å gjøre heller!

Hva er det morsomste du har gjort i din tid i styret?

Jeg har gjort veldig mye gøy i min tid i styret, så det er vanskelig å velge en ting, men jeg synes å arrangere fadderukene og immfesten var veldig kjekt, for da kunne jeg se at alle andre hadde det gøy. Jeg har også hatt noen veldig gøye turer til Røros.


Spørsmål? Kontakt Sandra på vise-fest@bergstud.no eller besøk henne på kontoret tirsdager fra 10:15 til 12:00
Har du lyst til å bli vise-festsjef? Still på generalforsamlingen 8. november da!
De andre stillingene som er på valg kan du se her.