Her er Sigrid, ett kjent fjes for de aller fleste etter fadderukene. Sigrid har nemlig fullført sitt år som visefestsjef, som også arrangerer fadderukene. Sigrid er nå klar til å ta på seg kappen som festsjef, og må etterlate stillingen som visefestsjef til ett nytt ansikt.


Beskriv i korte trekk hva stillingen din går ut på?

Som visefestsjef har du hovedansvar for fadderuka neste høst, noe som er utrolig gøy samtidig som det gir nyttig erfaring. Som ansvarlig for fadderuka blir du et kjent fjes for nye studenter og får bekjentskap på tvers av trinnene, noe som er veldig gøy! Etter et år som vise-festsjef blir du festsjef/nestleder. Da får du ansvar for diverse arrangementer som arrangeres av linjeforeningen, samt stå i leders sted dersom han/hun er fraværende på møter, arrangementer osv.

Hvilke egenskaper er viktige som visefestsjef?

Som visefestsjef må du klare å planlegge godt, organisere og delegere ansvar – altså noe som de aller fleste er i stand til. Dette er ikke en vanskelig stilling, men du må være motivert til å bruk tid og energi på dette.

Har du lært noe i løpet av det siste året, og i såfall hva?

Jeg har lært masse! Fadderukene varer tross alt i nesten to uker, og da kommer det uventede problemer og utfordringer på veien. Jeg har lært meg at det ikke er så farlig om ikke absolutt alt går som planlagt, i tillegg til god erfaring når det gjelder å være strukturert og organisert. Sist, men ikke minst lærer man viktigheten av godt samarbeid!

Hva vil du si til de som tenker på å stille?

Gjør det! Jeg kan garantere at du ikke kommer til å angre. Det å få være med på å forme linjeforeningen er en veldig givende og kjekk mulighet, samtidig som du får ta del i Gløshaugens beste miljø – linjeforeningsmiljøet.

Still som vise-festsjef på generalforsamlingen 6. November!
Lurer du på hvilke andre stillinger som skal velges? Se her.
Spørsmål? Kontakt Sigrid påvise-fest@bergstud.no