10. og 11. mars var det duket for årets Bergrevy ”Litt av et kollektiv”, og tror samtlige kan skrive under på at den var en stor suksess. Fredag 10. mars var det premiere, og spente dansere, skuespillere og musikere stod bak scenen i Verkstedhallen og gjorde seg klare. Revyen åpnet med en felles dans og upåklagelig spilling fra vårt eget band; Facial Clang. Allerede da var standarden satt og det var nok ikke et eneste skuffet sinn i salen.

 

Gjennom revyen blir vi kjent med kollektivet bestående av 5 studenter, med sine ulikheter og personligheter. Med humor og godt humør takler de ulike typiske utfordringer som studenter i Trondheim kan møte på – som blant annet kjærestegaranti, kjepphøye studasser, kokkelering, kjønnssykdommer, økonomi, ”Netflix & Chill” og brannsikkerhet. Vi får til og med bli kjent med en yngre versjon av vår egen instituttleder, Egil Tjåland.

 

Da siste tone var spilt og publikums siste latterkule var ute av systemet, ventet stående applaus. Etterfesten ble holdt på Cafe 3B og det ryktes om minst like god stemning der.

 

Til tross for en over snittet morsom etterfest, var skuespillere, dansere og musikere klare for dag to. Kvelden startet med foreldre-vorspiel på bergkontoret, hvor foreldrene ble forberedt på revyen med en liten introduksjon til begrep som ”Netflix & Chill”, Bergmandsdrakt, hattedrikking, Dragvolling, EMIL osv. Selveste Egil Tjåland var også tilstede blant publikum denne dagen, og både han og resten av tilskuerne så ut til å storkose seg.

 

Alt i alt kan vi konkludere med at årets revy var en minst like stor suksess som fjorårets, kanskje til og med enda bedre. Kanskje vi ser akkurat deg på scenen eller som revysjef neste år? Husk at revysjefer velges på generalforsamlingen 5. april.

 

Vi gleder oss allerede til neste års revy!