Historiebok

Oppdatert: Det blir ingen revider/ny historiebok til årets jubileum p.g.a for få frivillige til arbeid med denne. Jubileumskomiteen beklager dette.

Fra kryptiske notiser som «Chr. «Sorte» Horneman uteksaminert 1914. Død 1928 på bøffeljakt Kongo.», en bunke av politianmeldelser for «gateuorden» etter 25-årsjubileet i 1939, kuppet av Strossas dåpsseremoni på Studentersamfundet i 1967, og så mye, mye mer, skal vi fortelle historien om Bergstuderendes Forening gjennom de første 100 år!

Som du kanskje forstår av kildene vi har trukket frem over, skal ikke dette bli noen typisk historiebok – vi Bergfolk har vel ikke akkurat hatt for vane å være de mest normale utskudd, så da må vi vel ha en historiebok dertil?

Hvis du har forslag til tema vi kan dekke, bilder fra egen studietid, gode historier vi kan bygge videre på eller kanskje til og med vil skrive om noe selv – ta mer enn gjerne kontakt, ingen forslag eller bidrag er for små eller ubetydelige. Bilder trenger ikke være ferdig i digitalt format heller – hvor der er vilje, er der en vei, så ta kontakt så finner vi ut hvordan vi skal få det til.

Kontakt oss på: historiebok@bsf100.no