Her er Kristin, redaktøren (populært kalt redaktøsen) av vår kjære linjeforeningsavis, Bergmanden! På generalforsamlingen 17. november er det tid for Gina å pensjonere seg etter et vellykket år som overhode i redaksjonen. Her kan du lese mer om hennes erfaringer fra det siste året.

beskriv i korte trekk hva stillingen går ut på?
Stillingen som redaktør går ut på å lage forenings linjeavis, Bergmanden. For å gjøre denne oppgaven lønner det seg å ha en oversikt over hva som skjer iløpet av semesteret for å kunne dekke de større hendelsne som skjer i Berg. Med hjelp av en aktiv redaksjon og bridrag utenifra er dette en oppgave som både er morsom og lærerrik.

Hvilke egenskaper kommer godt med som redaktør?
Å ikke vær redd for å ta kontakt med folk du ikke kjenner kan være en fordel. Spør om bilder, tekster, sistat m.m. Folk ønsker gjærne å bridra. Og det er flott med mangfold i Bergmanden.

Føler du at du har lært noe det siste året, og hva er i såfall det?
Jeg har lært å redigere, og har fått leke meg med kreativiteten.

Hva vil du si til de som tenker på å stille?
Still! Dette er en flott mulighet til å bidra i foreningen. Gamle utgaver av Bergmanden er flotte å se tilbake på! Masse minner fra studietiden. Litt arbeid er det, men en får muligheten til å bli med på masse morsomt!

 

Spørsmål? Kontakt Kristin på bergmanden@bergstud.no

Les mer om redaksjonen her og om de andre styrestillingene som skal velges her. Still som redaktør på generalforsamlingen og bli med på å sørge for at avisen vår inneholder minst like mye moro, sladder, bilder og rølp det kommende året!