Etter en meget vellykket tur til Åre, er nå Kristin, Kjersti og Ploy klare for å gi oppgaven med å planlegge turen videre! Nye Åreansvarlige skal velges på generalforsamlingen 5. april, og kanskje er det nettopp du (dere?) som får æren av å arrangere vinterens vakreste eventyr i 2018!


Beskriv i korte trekk hva stillingen går ut på?
Å være åreansvarlig går ut på å arrangere linjeforeningens årlige tur til skistedet Åre i Sverige. Det innebærer å planlegge, bestille og være ansvarlig for turen i sin helhet, både før, under og etter oppholdet.

Hvilke egenskaper kommer godt med som åreansvarlige?
Det er god del planlegging som må til, og viktige frister å forholde seg til, så man bør være strukturert og grundig. Stå på-vilje kommer også godt med.

Føler dere at dere har lært noe det siste året, og i såfall hva?
Har aldri før arrangert tur for så mange mennesker, med alt arbeid det krever. Absolutt en fin erfaring å ta med seg videre.

Hva vil dere si til de som tenker på å stille?
Lurt å starte planleggingen i god tid, da det er mange som reiser til Åre på samme tid som Berg. Viktig å huske at det er også flere fordeler ved å være åreansvarlig. Blant annet får man turen gratis, og man kan velge akkurat hvor man vil bo, og hvem man vil bo med.

Still som åreansvarlige på generalforsamlingen torsdag 5. april!

Spørsmål? kontakt aare@bergstud.no