Folkene bak Bergrevyen 2017 skal pensjoneres og søken etter nye revysjefer har nå begynt! Her kan du lese hva Marit, Lars og Vilde selv har å fortelle om stillingen.


Beskriv i korte trekk hva stillingen går ut på?
Som ansvarlig for bergrevyen er det din oppgave å produsere bergrevyen 2018. Det vil si at det er du, sammen med dine medansvarlige, som er med fra idemyldring til forestilling og bestemmer hovedretningen for revyen. Som ansvarlig er du også med på å drive økonomien, finne talentene (det er mange av dem i berg, som bevist i år), finne lokale, reklamere, lede øvingene og mye mer. En får selvfølgelig og være med som skuespiller, sanger, danser osv, men som sjef er dette noe man kan styre etter eget ønske.

Hvilke egenskaper kommer godt med som revysjefer? 
Som revysjef er du en slags altmuligmann/kvinne, men ikke minst en leder over en stor gruppe mennesker. Det å kunne delegere oppgaver, høre på andres ideer og ikke minst være engasjert kommer veldig godt med. Tull rundt og ha det gøy, samtidig som du har kontroll over hva som må gjøres videre. En fot i realiteten, en fot i kreativiteten.

Føler dere at dere har lært noe det siste året, og i såfall hva?
Om vi har lært noe! Som revyleder har vi rett og slett lært hvordan det er å lede en gruppe av mennesker mot et felles mål, fra start til slutt. Det er til tider mye å gjøre. Å delegere oppgaver er derfor viktig, samtidig som at flere hoder involvert gir nye vinklinger og nye tanker kommer frem. Samarbeid er viktig for at alt blir gjort i tide. Det er mange frister å forholde seg til og mye som må være i boks før en revy kan settes opp. Men du kan tro det var en veldig mestringsfølelse når en så utviklingen i den herlige gjengen vi hadde med oss. Vi har også lært at revypremierer blir best når alt går gale på generalprøven, latterlig hvor bra det gikk til slutt altså! Til sist men ikke minst har vi lært at adgangskontrollen på NTNU godkjenner alt, selv når 10 stk vil øve i et bygg som er stengt for dem”.

Hva vil du si til de som tenker på å stille?
Å være revysjef er kanskje den mest givende stillingen som finnes i Berg at the moment. Det å se den litt sprøe ideen på joggeturen din i September bli gjort om til øredøvende latter foran 200 mennesker i et forrykende show et halvt år senere er helt sykt tilfredsstillende! En føler en mestringsfølelse mot slutten der som en ikke kan få andre steder i Berg.
Den aller siste uken er en uke vi aldri kommer til å glemme, der hele gruppen bare bonder skikkelig og lever et helt unikt liv på backstagen. Å stille som revysjef er noe du definitivt ikke kommer til å angre på, for herregud så fett det har vært! Grip sjansen, ditt livs eventyr starter 5.april!!

PS: I tillegg vil du få med en fiks ferdig kokebok om hvordan lage en revy på “kjøpet”.


Still som revysjef på generalforsamlingen 5. april og få et halvår du aldri vil glemme!

Har du spørsmål? Send en mail til revy@bergstud.no