Kvinnene bak årets braksuksess av en revy, Bergrevyen 2016, skal pensjoneres, og søken etter nye revysjefer har nå begynt! Her kan du lese hva Ida og Ragna selv har å fortelle om erfaringer og opplevelser fra revyens verden.


Beskriv i korte trekk hva stillingen går ut på?
Stillingen går ut på å være ansvarlige for neste års Bergrevy. Dette inkluderer å koordinere alt som har med revyen å gjøre, f.eks. blesting, manus, band, lokale osv.
Hvilke egenskaper kommer godt med som revysjefer? Det viktigste i denne stillingen er brennende engasjement. Dere må like å ta ansvar og takle flere oppgaver samtidig. Ofte oppstår det uventede situasjoner som setter oppfinnsomheten deres på prøve.
 Føler dere at dere har lært noe det siste året, og i såfall hva?
Det siste året har vi at bergstudenter har mange skjulte talenter! Folk kan å synge, danse, spille og har mange morsomme ideer på lur. Vi har lært mye om hvordan det er å jobbe i team, og hvordan det er å lede en gruppe mot et felles mål, nemlig revypremieren.
Hva vil du si til de som tenker på å stille?
Ikke nøl med å stille. Å lage revy er kjempegøy, og dere vil bli ufattelig godt kjent med bergstudenter som dere kanskje ikke kjenner så godt fra før av. I tillegg vil vi si at dette er en stilling der dere har frie tøyler til å gjøre “nesten” hva dere vil. Still som revysjefer, det er noe som alle bergstudenter ++ vil sette stor pris på.

Still som revysjef på generalforsamlingen 14. april og få et halvår du aldri vil glemme!