Foreningen trenger nye revysjefer!

Foreningen trenger nye revysjefer!
Kvinnene bak årets braksuksess av en revy, Bergrevyen 2016, skal pensjoneres, og søken etter nye revysjefer har nå begynt! Her kan du lese hva Ida og Ragna selv har å fortelle om erfaringer og opplevelser fra revyens verden.


Beskriv i korte trekk hva stillingen går ut på?
Stillingen går ut på å være ansvarlige for neste års Bergrevy. Dette inkluderer å koordinere alt som har med revyen å gjøre, f.eks. blesting, manus, band, lokale osv.
Hvilke egenskaper kommer godt med som revysjefer? Det viktigste i denne stillingen er brennende engasjement. Dere må like å ta ansvar og takle flere oppgaver samtidig. Ofte oppstår det uventede situasjoner som setter oppfinnsomheten deres på prøve.
 Føler dere at dere har lært noe det siste året, og i såfall hva?
Det siste året har vi at bergstudenter har mange skjulte talenter! Folk kan å synge, danse, spille og har mange morsomme ideer på lur. Vi har lært mye om hvordan det er å jobbe i team, og hvordan det er å lede en gruppe mot et felles mål, nemlig revypremieren.
Hva vil du si til de som tenker på å stille?
Ikke nøl med å stille. Å lage revy er kjempegøy, og dere vil bli ufattelig godt kjent med bergstudenter som dere kanskje ikke kjenner så godt fra før av. I tillegg vil vi si at dette er en stilling der dere har frie tøyler til å gjøre «nesten» hva dere vil. Still som revysjefer, det er noe som alle bergstudenter ++ vil sette stor pris på.

Still som revysjef på generalforsamlingen 14. april og få et halvår du aldri vil glemme!