God dag, kjære Bergquinder og Bergmend.

Vi er godt i gang med dette semesteret, og som vanlig har vi allerede rukket og tatt turen til Åre. Der regner vi med de flest kom hjem med livet i noenlunde behold. Hvis du tenkte at dette var det som skjedde i Berg for dette semesteret, tar du grundig feil. Vi har mye moro og gøy i vente her i Bergstuderendes forening utover i semesteret. Her kommer et par datoer det er lurt å bemerke seg.

Fredag 22. Februar er det åpent for alle som vil komme på kjelleren vår i Herman Krags vei 10, på Moholt. Dørene åpner 18:00 og holder det gående til kl. 24:00. Det er billig øl i kranen, hyggelige folk bak baren og generelt god stemning. Det er jo tross alt Berg som har kjelleråpent. Det er begrenset med plass, så kan være lurt å komme i god tid, og husk legitimasjon: Du kommer ikke inn uten! Det er heller ikke lov med medbrakt.

Lørdag 2. mars er det klart for berserennet. Det går ut på at man på forhånd går sammen i en gjeng og bygger en kjelke med et tema. Så tar vi turen til bymarka der den så skal igjennom en hinderløype før man avslutter med et lite/stort hopp. Det vil bli tent bål slik at man kan grille seg litt mat og vi vil servere toddy. Selvsagt vil vi ha en premieutdeling, det er jo en konkurranse. Mer info kan du lese på facebook-arrangementet.

Fredag 5. april blir det en tradisjonsrik aften og innholdet sier seg selv i navnet CCC, som står for Coffee, Cognac & Cigar. Det vil også bli gode muligheter til og danse swing og kanskje litt surfbrett å. Det er det siste bergarrangementet før eksamensperioden begynner, så dette er en kveld du ikke vil gå glipp av.

Ellers er det bare å følge med på nettsiden og facebook for mer info utover i semesteret.

Glück Auf!