Som en del av IFMMS (international federation for mining, metallurgy, petroleum and geology students), får vi i Bergstuderendes forening muligheten til å delta på ISW (internasjonale studentuker) i hele europa. ISW er en unik mulighet til å oppleve studentlivet og næringsliv i andre deler av Europa. Uken består av faglige og sosiale aktiviteter som bedriftsbesøk, foredrag og diverse temafester. Ønsker du mer informasjon om ISW finner du det her.

Nå er skoleårets første ISW annonsert, og ISW komiteen i Helsinki ser frem til å ta imot to deltagere som får oppleve alt Finland har å by på. På programmet står blant annet bedriftsbesøk, togaparty, isbading og badstue.

ISW Helsinki vil foregå fra 31.januar til 6.februar. Som nevnt har vi fått tildelt to plasser, så du kan gjerne reise sammen med en venn. Opplegget er helt gratis, men du må betale flyturen selv.

Om du ønsker og delta må du/dere sende søknad til internasjonal kontakt Runa på email int-kontakt@bergstud.no innen 5.januar. Ta også kontakt om du lurer på noe annet om ISW Helsinki.

Hele invitasjonen kan leses her