Nuls_editDette er vår hyttesjef, Nils. Selv om han smiler på bildet er han egentlig veldig lei seg. Lei seg fordi hans tid i hovedstyret er i ferd med å renne ut. Etter et år som hyttesjef er det omsider tid for å gi stafettpinnen videre. Vi har spurt han om hans erfaringer og tanker om året i styret.

Beskriv i korte trekk hva stillingen går ut på?
Hyttesjefens oppgave er i hovedsak drifting av Solskinnshytta. Dette innbærer booking, fikse evt. feil og mangler om det skulle oppstå. I tillegg til dette er hyttesjefen ansvarlig for å arrangere 4 turer til hytta. Dette er styreseminar og tur til Rørosmartnan, begge i februar, samt dugnad og solantur på høstsemesteret.

Hvilke egenskaper kommer godt med som hyttesjef?
Å være handy kommer absolutt godt med i denne stillingen. Det å kunne fikse småting selv når man er på hytta, i stede for å måtte sende problemene videre til neste ledd( de andre i stiftelsen Solskinnshytta) I tillegg er det lurt å være strukturert, slik at man unngår dobbelbookinger.

Føler du at du har lært noe det siste året, og i såfall hva?
Gjennom det siste året har jeg lært at å ta et slikt verv er noe av det beste( kanskje det beste) man kan gjøre i studietiden. Jeg har fått så utrolig mange gode venner fra hele NTNU, hatt det sinnsykt! morsomt, og i tillegg fått følt hvordan det er når det du har arrangert bare har gått supersmooth.

Hva vil du si til de som tenker på å stille?
Dette er det beste året jeg har hatt hittil på NTNU. Hvis du liker å ha ansvar, liker folk og liker å ha det gøy: Søk! Søk for pokker!

På spørsmål om hvor trist det blir å forlate hovedstyret blir Nils stum, ser ned og stryker fingrene sakte langs øyekanten, som for å tørke bort en ensom tåre. 

Har du spørsmål? Kontakt Nils på hyttesjef@bergstud.no

Still som hyttesjef! Kanskje er det du som får ansvaret for Norges triveligste hytte i 2016?
Les mer om hytta her og om de andre styrestillingene her