Dette er vår hyttesjef, Christoffer. Selv om han smiler på bildet er han veldig lei seg, lei seg fordi hans tid i hovedstyret er i ferd med å renne ut. Etter et år som hyttesjef er det omsider tid for å gi stafettpinnen videre. Vi har spurt han om hans erfaringer og tanker om året i styret.

Beskriv i korte trekk hva stillingen går ut på?
Som hyttesjef er man ansvarlig for solskinnshytta på Røros. Hytten er eid og forvaltes av Stiftelsen solskinnshytta. Det er hyttesjefens oppgave å ta imot henvendelser og utleie av hytten. I tillegg skal det arrangeres tre sosialturer og en dugnad.

Hvilke egenskaper kommer godt med som hyttesjef?
Som hyttesjef er det greit å være strukturert da det kommer inn en del henvendelser og bookinger i løpet av året. Å være nevenyttig skader heller ikke da mindre reparasjoner og vedlikehold forekommer ofte på de turene man er på.

Føler du at du har lært noe det siste året, og isåfall hva?
Jeg har fått god erfaring med å drifte hytten i den forstand at man må koordinere turer, vedlikehold og uforutsette hendelser. Jeg har også blitt godt kjent med bergstuderendes forening sine tradisjoner og kulturer.

Hva vil du si til de som tenker på å stille?
Hyttesjef er en veldig givende stilling og som en del av hovedstyret i bergstuderendes forening får du være med på enormt mye. Du blir del av et kult samhold og får god innsikt i linjeforeningskulturen her på gløshaugen. Hvis du vil utnytte studietilværelsen din til det fulle, søker du hovedstyret!.

Har du spørsmål? Kontakt Christoffer på hyttesjef@bergstud.no

Christoffer er også å finne på kontoret på tirsdager fra 11:15 til 12:00.

Still som hyttesjef! Kanskje er det du som får ansvaret for Norges triveligste hytte i 2019?
Les mer om hytta her og om de andre styrestillingene her