Denne flotte, unge herremannen heter Endre og har vært foreningens kjellersjef siden april i fjor. Nå er hans dager i styret snart omme, og på generalforsamlingen skal en arvtaker velges. Under kan du lese hva Endre tenker om sitt noe spesielle år som kjellersjef.


Beskriv i korte trekk hva stillingen din går ut på?
Kjellersjefen er ansvarlig for Bergkjelleren på Moholt og sitter som leder av sosialkomiteen. Kjelleren vår vil åpne i løpet av det neste året og det vil derfor være en del administrativ jobb knyttet til dette. Den nye kjellersjefen må også starte opp igjen kjellerkulturen, noe som vil kreve en person som er dedikert til vervet sitt. I sosialkomiteen vil man som leder ha ansvaret for det blir arrangert aktiviteter som tilfredsstiller behov og etterspørsel fra linjeforeningen.

Hvilke egenskaper er viktige som kjellersjef?
Nå som kjelleren åpner så må kjellersjefen kunne planlegge og organisere. Gode samarbeidsevner er også viktig ettersom man har mye folk å forholde seg til. I tillegg så vil det være en fordel å være litt praktisk, nå som det blir litt oppussing på kjelleren.

Har du lært noe i løpet av det siste året, og i såfall hva?
Jeg har lært hva det betyr å ikke ha en kjeller og derfor innforstått med hvor viktig det er for oss at den åpner.

Hva vil du si til de som tenker på å stille?
Som medlem i styret får man også møte masse interessante mennesker fra andre linjeforeninger og man får gå på mange bra fester. Selv om vervet stjeler noe tid så gir det mye tilbake. Still som kjellersjef!


Still som kjellersjef på generalforsamlingen 5. april!
Spørsmål? Kontakt Endre på kjeller@bergstud.no, facebook.com eller tinder!