BK Berg

I dag

Multiconsult kontorbesøk

Multiconsult Sluppen Sluppenveien 15,Trondheim,Sluppen

Multiconsult inviterer alle som studerer ingeniørgeologi i 4. og 5. klasse ved NTNU til studentkveld ved Multiconsult sitt kontor i Trondheim onsdag 28. september. Vi ønsker å bli kjent med dere og samtidig gi dere innblikk i hvilke muligheter dere har hos Multiconsult.

Plan for kvelden: Oppmøte ved hovedinngangen til vårt kontor i Sluppenveien 15, kl. 17.15. Her starter vi med å gi dere en velkomst og innblikk i spennende tematikk og prosjekter som du kan bli involvert i den første tiden som nyansatt er hos oss. Etter middagen blir det passe vanskelig og uformell quiz, med mer enn heder og ære i premie til vinneren.

THREE60 Energy

P1 PTS TRONDHEIM,TRONDHEIM

Torsdag 13.oktober kl. 18:00 er det bedriftspresentasjon med THREE60 Energy Norway i P1. Det blir presentasjon av bedriften og deres tidligere NTNU studenter etterfulgt av pizza, drikke og mingling i kantinen.

Bedriftspresentasjon med LNS

Realfagsbygget, R8 Høgskoleringen 5,TRONDHEIM,TRONDHEIM

Bedriftspresentasjon med LNS torsdag 20. oktober kl. 00:00 Realfagsbygget R8 Spisested: Element Det blir kanskje flyttet til Graffi den 2. november Påmelding åpner den 13. oktober kl.12 på Teknologiporten Se […]