Bergkjelleren er åpen igjen

Endelig har vi fått åpnet kjelleren sammen med linjeforeningene Hybrida og Timini. Mer info om  kjelleren kommer etterhvert.

 

Bergkjelleren

Som de fleste andre andre linjeforeningene på gløshaugen, har også Bergstuderendes Forening sin egen kjeller – Bergkjelleren. Denne finner du i Herman Krags vei 10.

Bergkjelleren ble åpnet 1. oktober 1975 etter en enorm dugnadsinnsats av tidligere bergstudenter, og er nå, – akkuratt som den gang en yndet samlingsplass for bergstudentene

Kjelleren holder åpent under mange arrangementer i løpet av et semester. Disse vil det alltid bli informert om både på Facebook og på mail. Det er også mulighet for alle å leie kjelleren, f.eks. til bursdagsfeiring. Hvis dette er interessant, ta kontakt med kjellersjefen. For at det skal være mulig å få kjelleren til å gå rundt, er vi avhengig av barvakter. Dette tar først og fremst kjellerstyret seg av, men det er også mulig for andre bergstudenter å stå i baren. Hvis du har lyst til å stå bak baren under et arrangement, er det alltids bare til å kontakte kjellersjefen.

Oversikt over kjellerne på Moholt

Oversikt over kjellerne på Moholt

 

Praktisk info

 

Stengetider under arrangementer:

  • På hverdager (man – tors):              23.00
  • I helgene (fre – lør):                          24.00

Priser for leie av bergkjelleren:

  • Info kommer

For andre spørsmål, kontakt kjellersjefen

e-mail: kjeller@bergstud.no

Bilde fra åpningen av Bergkjelleren 1. oktober 1975

Fra åpningen av Bergkjelleren 1. oktober 1975