Ønsker du å være med på fadderukene 2019 må du melde deg på her

 

Etter at man har blitt immatrikulert ved NTNU i midten av august, er fadderperioden det første som møter en. Dette er en sosial velkomst for de nye studentene ved petroleumsfag, tekniske geofag, materialteknologi og geologi bachelor, og arrangeres av linjeforeningen, Bergstuderendes Forening.

Faddergruppene består vanligvis av seks nye studenter fordelt på et par faddere, hvor fadderne er studenter på 2. årstrinn. Fadderukene strekker seg over en periode på to forholdsvis intense uker, med mye sosialt og moro på agendaen. På formiddagen er det forelesning i matematikk, deretter gruppearbeid gjennom Teknostart. Men når skoledagen er ferdig samles faddergruppene for å delta på tradisjonelle arrangementer som temafest, togakveld, volleyballturnering og bar-til-bar med linjeforeningen. Én ting er sikkert: man kommer til å stifte mange nye bekjentskap samtidig som man har det utrolig morsomt.

fadderuke

 

 

 

Program for fadderukene 2019

(Kan komme endringer i programmet)

 

 Ønsker du å være med på fadderukene 2019 må du melde deg på her.

 

Hvis du har noen spørsmål angående fadderukene 2019, ta gjerne kontakt med faddersjefene for din linje, eller hovedansvarlig på vise-fest@bergstud.no