FADDERUKENE 2023

Etter at man er blitt immatrikulert ved NTNU i midten av augst, er fadderperioden det første som møter en. Dette er en sosial velkomst for de nye studentene ved Georessurser og geoteknologi, ingeniørgeologi, materialteknologi og geologi bachlor, og arrangeres av linjeforeningen, Bergstuderendes Forening.

Faddergruppene består at en liten gruppe studenter på din studieretning, og et par faddere, hvor fadderne er studenter på 2. årstrinn. Fadderukene strekker seg over en periode på to forholdsvis intense uker, med mye sosialt og moro på agendaen. På formiddagen første uken har man opplegg gjennom Teknostart. Andre uken begynner vanlige forelesninger. Begge ukene vil faddergruppene samles på ettermiddagen for å delta på tradisjonelle arrangementer som temafest, togakveld, aktivotetsdag og bar-til-bar med linjeforeningen. Én ting er sikkert: man kommer til å stifte mange nye bekjentskap samtidig som man har det utrolig morsomt.

PROGRAM 2023 

MELD DEG PÅ FADDERUKENE HER: 

https://docs.google.com/forms/fadderukene23

INFORMASJON OM FADDERUKENE

DÅ FÅR FADDERGRUPPE MANDAG 14/8, ETTER IMMATRIKULERINGEN! 

DET VIL BLI VORS I FADDERRUPPENE NESTEN HVER DAG, MED NOEN UNNTAK. 

PÅ LEILIGHET TIL LEILIGHET OG BAR TIL BAR VIL DERE BLI DELT INN I NYE FADDERGRUPPER PÅ TVERS AV LINJENE, DETTE FOR Å KUNNE BLI KJENT MED ENDA FLERE! 

DET ER FADDERBARNA SOM BESTEMMER OVER FADDERUKENE, HAR DU NOEN INNSPIL TIL NOE DU VIL GJØRE? SI IFRÅ SÅ ORDNER VI DET! 

DETTE TRENGER DU TIL FADDERUKENE!

– HVIT T-SKJORTE
– SPRITTUSJ
– LAKEN TIL TOGA
– KOSTYME TIL FEIL-FEST
– TRENINGSKLÆR

NY STUDENT? DETTE KAN VÆRE GREIT Å HA MED!

GALLAKJOLE/DRESS: IMMATRIKULERINGEN I LINJEFORENINGEN ER I SEPTEMBER 
KOSTYMER: DET ER MANGE TEMAFESTER MAN KAN VÆRE MED PÅ , BÅDE GJENNOM BERG OG GJENNOM SAMFUNDET 
OKTOBERFEST: EN FEST DU GRANTERT SKAL PÅ! 
ULL/VINTERKLÆR: DET KAN FORT BLI KALDT I TRONHEIM, OG MANGE SKAL PÅ EKSKURSJON TIDLIG FØRSTE SEMESTER
PARAPLY: DETTE KAN BLI DYRT, SÅ LURT Å TA MED SEG HJEMMEIFRA 
TERMOSKOPP OG MATBOKS: KANTINA ER DIGG, MEN DET KAN FORT BLI DYRT Å HANDLE HVER DAG 

 

SMART Å GJØRE FØR STUDIESTART

SKAL DU VÆRE MED PÅ FADDERUKENE? BLI MEDLEM AV DENNE FACEBOOKGRUPPEN, SÅ FÅR DU MED DEI ALL NYTTIG INFORMASJON!
https://www.facebook.com/groups/Fadderukene23 

INFORMASJONSGRUPPEN FOR LINJEFORENINGEN ER GREI Å VÆRE MEDLEM I, HER BLIR DET LAGT UT INFORMASJON FRA STYRET ELLER KOMITEENE I BERG, SAMT OM ARRANGEMENT OG FESTER! 
https://www.facebook.com/groups/bsf-info

SJEKK UT https://i.ntnu.no/ny-student FOR GODE TIPS OG RÅD FRA NTNU
I TILLEGG KAN DU SJEKKE UT VÅR EGEN SIDE MED TIPS, HER

SPONSORER 2023

Tekna er stolt sponsor av Bergstudentenes fadderuke!

For kun 150 kr får du som Teknamedlem en rekke forsikringer inkluder, og tilgang til mange kule faglige- og sosiale arrangement på NTNU. Finn oss på Stripa for en rykende fersk kopp kaffe!

Concedo is a Norwegian oil company focusing on exploration on the Norwegian Continental Shelf. The staff are highly experienced and have contributed to many discoveries in the past.

The vast majority of our staff are geologists or geophysicists, all with many years’ experience from both the Norwegian and international oil industry

Hydro er et ledende aluminium- og energiselskap dedikert til å bidra til en bærekraftig fremtid. Vårt formål er å skape mer livskraftige samfunn gjennom å foredle naturressurser til løsninger og produkter på effektive og nyskapende måter. 

OKEA er et ungt selskap – bygget på erfaring. I løpet av få år har vi blitt en ledende midt- til senfaseoperatør på norsk sokkel. Nylig oppkjøp av Statfjord-feltet, viser vårt bidrag til samfunnet: vi finner verdier der andre selger.

OKEA er et uavhengig lete- og produksjonsselskap med hovedkontor i Trondheim. Vi har stor tro på vår strategi bygget på vekst, verdiskaping og kapitaldisiplin. Strategien vår støttes av våre verdier: Åpen, Engasjert, Ansvarlig og Ambisiøs.

Vi har som mål å forlenge levetiden til våre felt. Utforskning og utvikling av ressurser nær eksisterende infrastruktur er avgjørende for å maksimere potensialet til våre felt. Ved å knytte inn nye ressurser til den eksisterende infrastrukturen kan vi redusere kostnadene, opprettholde effektiv drift og minimere fotavtrykket til vår virksomhet

Hanna er faddersjef for fadderukene 2023, og leder av fadderkomiteen. Har du noen spørsmål, eller ønsker kontakt med henne, kan du sende en e-post til vise-fest@bergstud.no

Hanna Lena Muser

Vise-festsjef / faddersjef