På- og avmelding

Påmeldingsfristen for presentasjoner åpner som regel 1-2 uker før de avholdes, du vil motta en mail med mer info før påmeldingen starter. Seneste avmelding er klokken 12:00 dagen før.

For å melde deg på en presentasjon må du logge deg inn på siden og trykke ”Meld meg på”. Det er viktig at du legger inn studentnummeret ditt og riktig klassetrinn for at du skal kunne melde deg på, samt at adgangskortet ditt benyttes for å registrere oppmøte.

Dersom du ikke møter opp på en presentasjon du er påmeldt til, vil du få en prikk. Tre prikker fører til utestengelse fra alle bedriftsrelaterte arrangement i regi av BK-Berg i ett semester.

Venteliste

Dersom en bedriftspresentasjon er fullbooket er det mulig å sette seg opp på venteliste. Ventelisten kan bli aktivert dersom enkelte påmeldte studenter ikke klarer å komme til bedriftpresentasjonen.

Hvis du er oppsatt på ventelisten vil du få en mail dersom du får plass på presentasjonen. Du må selv gå inn å melde deg av dersom du likevel ikke har mulighet til å delta.

 

Prikksystem

Manglende oppmøte dersom man er påmeldt et arrangement «straffes» med en prikk. To prikker i samme semester medfører utestengelse fra påmeldingsystemet i gjeldene og påfølgende semester.