Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Sunnfjord Geo Center [med Aarhønen]

april 7, 2022 @ 17:00

Sunnfjord Geo Center vil veldig gjerne ha bedpress med oss i geologi, tekniske geofag og geoteknikk på Bygg den 7.april!

torsdag 7. april
kl. 17:00 (møt opp litt før)
Presentasjon: S4 på Stripa
Bespisning: Hangaren

Om arrangementet:
Sunnfjord Geo Center inviterer til bedriftspresentasjon på Stripa med bespisning i Hangaren. Sunnfjord er en bedrift i vekst med muligheter for både sommerjobb og fast ansettelse. Les mer på https://sunnfjordgeocenter.no/, de har mange spennende fagområder som mineralogi, ingeniørgeologi, geoteknikk, skred og miljøgeologi!

Om bedriften:
Sunnfjord Geo Center utfører ei lang rekkje geofaglege tenester og er eit leiande konsulentselskap innan vurdering og formidling av geoteknikk, geologi og klima i Norge. Våre oppdragsgjevarar er offentlege myndigheiter, næringsliv og privatpersonar over heile landet som søkjer ekspertise ein kan stole på i spørsmål knytt til naturen sine krefter og påverknad på menneskeleg aktivitet.

Vi ønsker stadig å auke vår faglege kompetanse, og dette kan vi berre gjere ved å knyte til oss dei dyktigaste og mest engasjerte personane i bransjen. Vi er ikkje større enn at kvar medarbeidar får ei sentral rolle, med høve til å vere med å påverke kursen for selskapet vidare.

Arrangement på https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1295/

Industrikontakten i Aarhønen arrangerer. Samarbeidspresentasjon 🙂

Detaljer

Dato:
april 7, 2022
Tid
17:00
Kategorier for Arrangement:
,
https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1295/

Arrangør

Industrikontakten Aarhønen
E-post:
industrikontakten@aarhonen.no
View Arrangør Website