Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

TP: Bedpress med Semcon

september 15, 2022 @ 17:15 - 23:00

Foreløpig inviterte linjer: Mattek 5.klasse. Meld interesse og følg med på teknologiporten, de åpner ofte for flere linjer og yngre klassetrinn noen dager før!

Påmelding åpner 8. september kl 12 på https://teknologiporten.no/en/arrangement/1356/

Thursday 15. September kl. 17:15
Presentasjon: S4
Antall plasser: 90

Om arrangementet:
Mer info kommer! (Følg med på teknologiporten)

Om bedriften:
I 2015 ble norske Devotek en del av Semcon. Med sterkt fokus på innovasjon har kontoret i Kongsberg blitt kjent for sitt kreative miljø og spennende, innovative tekniske løsninger. Spesielt har de utmerket seg for løsninger innen autonomi og elektrifisering. Alltid med et brukerperspektiv i fokus. Selvkjørende brøytemaskiner, elektrifiserte melkebiler og avanserte sub-sea systemer som er bare noen eksempler på prosjekter som Semcons kontor i Kongsberg står bak. Et eget prototypeverksted gir prosjektgruppene unike muligheter til å teste produkter selv og dermed få umiddelbare svar på hva som fungerer og ikke fungerer i løpet av produktutviklingsprosessen. I forhold til større selskaper er vi også mye raskere til å få frem prototyper. Muligheten til å jobbe sømløst på tvers av fagområdene mekanikk, elektronikk og software med vekt på Systems Engineering er også en av suksessfaktorene for å finne frem til nye, innovative løsninger.

Stort nettverk av eksperter: På Semcons kontor i Kongsberg gjennomføres de fleste prosjektene in-house. Dette gir kundene mange fordeler; tilgang til et større nettverk og eksperter innen de fleste fagområdene, noe man ofte ikke har tilgang til gjennom egen virksomhet.

Fremtidsvisjon: I Semcon Norge streber vi etter å være de beste på innovasjon rettet mot nye produkter, systemer og tjenester. Vi må alltid være i forkant av teknologiutviklingen for å yte våre kunder den beste tjenesten og sammen skape nye forretningsmuligheter

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:
Sigrid Steffen
90257301
sigrid.steffen@teknologiporten.no

Detaljer

Dato:
september 15, 2022
Tid
17:15 - 23:00
Kategori for Arrangement:
https://teknologiporten.no/en/arrangement/1356/

Arrangør

Teknologiporten
E-post:
post@teknologiporten.no
View Arrangør Website

Sted

Stripa
Alfred Getz' vei 1
TRONDHEIM, TRONDHEIM 7034 Norge
+ Google-kart
View Sted Website