Arrangementskomiteen

 

 

Kort beskrivelse av komiteen:

Arrangementskomiteen har ansvar for å arrangere tradisjonelle og ikke-tradisjonelle fester og sosiale arrangementer for alle bergstuderende.

Bli medlem av Arrangementkomiteen?

Ønsker du å sosialisere deg og samtidig gi noe tilbake til linjeforeningen din?
Liker du lambo, Dahls og moro og ønsker å være med på å forme utforglemmelige fester og arrangement i BSF? Da kan Arrangementskomiteen (AK) være noe for deg!

Som medlem i Arrangementskomiteen (AK) kan du både være med å planlegge sosiale eventer og få en god mulighet til å bli kjent med dine medstudenter på tvers av trinnene i Berg. Arrangementene i Bergforeningen har røtter langt tilbake i tid med gamle og mange nye tradisjoner, som til og med du kan forme og sette preg på. Du kommer også i kontakt med de ivrigste ildsjelene i foreningen og nyter godt av alle godene det er med å være med i komitenettverket i BSF.

De tradisjonelle arrangementene:

Immatrikuleringsfesten:

Hvert år arrangeres en velkomstfest for de nye studentene for å ønske dem velkommen og gratulere med studieplass på NTNU. Det er et arrangement for hele linjen og andre styremedlemmer fra andre linjeforeninger. Vi får servert en fin middag med underholdning i form av sang og taler!

CCC (Caffe, Cognac og Cigar)

Linjeforeningens årlige galla som arrangeres på vår-semesteret. Det er et staselig event hvor hele linjen møtes for å drikke caffe, cognac og cigar om man ønsker det.

Julemøtet:

Bergstudentenes årlige fest med temaet jul arrangeres mot slutten av høstsemesteret.

Berserennet

Den tradisjonsrike kjelkebygging-konkurransen Berserennet arrangeres februar/mars. Hinderløype og hopprenn arrangeres i Bymarka for deg og ditt team av bergingeniører. Kun fantasien setter grenser!

Jonas er festsjef, og da også leder av arrangements-komitéen. Har du spørsmål angående komiteen, arrangement eller lignende, kan du ta kontakt med festsjefen på festsjef@bergstud.no

Hanna Lena Muser

Festsjef