Om Bryggarlauget 

Året 2020 skjedde det et under i verden. 8 staute karer, ledet av overinsjer og tidligere leder Markus Hatleskog, startet opp et bryggarlaug for ølentusiater innad i Berg.

I komitéen er det stort fokus på ølbrygging
og det sosiale rundt øl, og komitéen brygger blant annet øl til studentforeningens mange arrangementer.Fokuset på komitéen er øl, og ikke minst samhold på tvers av linjer og trinn.

 

HVA DRIVER BRYGGARLAUGET PÅ MED?

Brygging

Som spesifisert i komiteenavnet handler komiteen om brygging. Dette skjer i forkant av store arrangement som generalforsamling eller mindre arrangement innad i  Berg, og er det viktigerste oppgaven til komiteen. 

Torsdagspils

Bryggarlauget samles til Torsdagspils annenhver torsdag, på et utested som tilbyr flere øltyper enn pils

Utflukter

Bryggarlauget ønsker å arrangere årlige turer for medlemmene sine.

I 2022 tok de turen til Riga. Dette var en 3-dagers tur fyllt med øl, beerbike og nye vennskap. 

Informasjon om disse utfluktene vil komme i BSF-infogruppe på facebook. 

Andre aktiviteter

Bryggerlauget er en aktiv komitee, som årlig stiller uner ulike arrangementer i regi av Berg. 

De stiller med kjelke under Berserennet, pepperkakehus til julemøtet, samt post både på Leilighet til Leilighet og Bar til Bar under Fadderukene. 

De har også eget opptak til komiteen, dette finner sted på høsten. 

STYRET I BRYGGARLAUGET 

LEDER

Lederen har som oppgave å delegere oppgaver rundt til de andre i styret og medlemmene. I tillegg må lederen passe på at alle andre gjør jobben sin, slik at man aldri går tom for øl!

BRYGGERSJEF

Bryggesjefen har som oppgave å planlegge og arrangere bryggekvelder. I tillegg til å passe på at det blir brygget nok til arrangementene.

ARRANGEMENTSJEF

Arrangementsjefen har som oppgave å planlegge og få gjennomført arrangement innad i komiteen. Dette kan være alt fra torsdagspils, opptak eller større utflukter. 

MARKEDSFØRINGSSJEF

Markedsføringssjefen har som oppgave å spre ordet om happenings og arrangemeneter til komiteensmedlemmer. På høsten er det også viktig å blæste om opptaket!