Bergrevyen

 

Alle veletablerte linjeforeninger må ha en revy og det har selvfølgelig Berg også!

Hva innebærer Bergrevyen?

  • Masse sketsjer
  • Sanger
  • Dans
  • Musikk

Akkurat som hvilken som helst annen revy. Revy er kjempe morsomt! Her kan man være så kreativ som man vil og slippe fantasien løs.

Nyttig info

 

 

Du kan engasjere deg som:

 

Skuespiller

Som vi alle vet er det skuespillerene som viser fram det endelige produktet! det er de som stiller opp på scenen og er revyens ansikt utad. Uten de ville det aldri blitt en revy, så vi er helt avhengig av at folk vil stille som skuespiller!

Manus

Er du kreativ, eller har noen gode ideer til hva revyen skal handle om? 

 

Da kan manus gruppen være noe for deg!

Dette er gruppen for deg som liker å komme opp med kule konsepter og morsomme vitser!

PR

Uten en god PR gruppe er det vansklig å selge billetter!

Det er din oppgave å lage så mye blæst som mulig rundt opplegget, datoen og etterfesten, slik at flest mulige kommer å ser på den flotte revyen år!

Kostyme og rekvisitt

Ingen revy uten spenstige kostymer!

Kostyme og rekvisitt gruppa står på for å lage flotte og fine kosymer og rekvisitter man kna bruke på scenen. Dette er en ekstremt viktig del av revyen og for helhetsinntykket! Bli med på leken!

Band

Har du noen gang vært på revy uten band! 

Bandet setter stemningen og holder publikum underholdt under pauser og kostymeskifte! Har trenger man alltid folk, bli med!

Lyd og lys

Har du ikke eplepsi eller hørselsproblemer? 

Bli med i lyd og lys! De spiller en viktig rolle under forestillinger, og har som ansvar å passe på at alle som sier noe har på mikrofon og står i spotlighten!

Kosegruppa

mer info kommer

Som revysjef har man ansvar for lokale, økonomi og manus til revyen. Dessuten har man ansvar for at revyen går som den skal og at alle har en bra opplevelse.

Revysjef

Som kostyme- og kulissjef har man ansvaret for å lese over manus og pønske ut kulisser og kostymer som passer til forskjellige innslag. Dette er en veldig åpen rolle der man kan være så kreativ som man vil! Samtidig bør det nevnes at personen IKKE har ansvaret for å lage alle kostymer og kulisser, dette er et fellesansvar alle har.

Kostyme- og kulissansvarlig

Innholdsansvarlig er fungerende nestleder for revyen. Sammen med Revysjefen har de ansvar for at manuset blir satt sammen og at det har nok innslag.

Innholdsansvarlig

Teknisk ansvarlig har ansvaret for å styre lyd og lys under øvinger og under selve forestillingen.
Teknisk ansvarlig

Ledig stilling

Som PR-sjef  vil du ha ansvar for at studenter vet når, hvor og hva revyen er. Du har altså ansvaret for blæsting, facebookposter og mailer som blir sendt ut.  

PR-sjef

Bandlederen  har ansvar for at bandøvinger blir gjennomført og at bandet har medlemmene de trenger.

Bandleder