Jubileumsrevyen

 

Alle veletablerte linjeforeninger må ha en revy og det har selvfølgelig Berg også! Tidligere har Berg kun arrangert jubileumsrevyer, men fra og med høst 2015 har den gått årlig. Revyen arrangeres normalt hver vår, men i jubileumsår er den på høsten.

Hva innebærer Bergrevyen?

Masse sketsjer, sanger, dans og musikk, akkurat som hvilken som helst annen revy. Revy er kjempe morsomt! Her kan man være så kreativ som man vil og slippe fantasien løs 😊

Nyttig info

Vi har manusskriving på bergkontoret hver søndag kl 19:00.

Viktige datoer:

17.Februar: Frist for opptak til revykomite

18.Februar: Påmelding til å bli en del av revyen åpner

3. Mars: Frist for og melde seg på revyen

20. September: Jubileumsrevyen.

Som revysjef har Moa ansvar for lokale, økonomi og manus til revyen. Dessuten har hun ansvar for at revyen går som den skal og at alle har en bra opplevelse.

Revysjef

Moa Angell Fagermo

Som kostyme- og kulissjef har man ansvaret for å lese over manus og pønske ut kulisser og kostymer som passer til forskjellige innslag. Dette er en veldig åpen rolle der man kan være så kreativ som man vil! Samtidig bør det nevnes at personen IKKE har ansvaret for å lage alle kostymer og kulisser, dette er et fellesansvar alle har 😊

Kostyme- og kulissansvarlig

Ledig stilling

Innholdsansvarlig er fungerende nestleder for revyen. Sammen med Revysjefen har Daniel ansvar for at manuset blir satt sammen og at det har nok innslag.

Innholdsansvarlig

Daniel Stormer Vadseth

Som PR- og illustrasjonssjef har Martin ansvar for at studenter vet når, hvor og hva revyen er. Han har altså ansvaret for blæsting, facebookposter og mailer som blir sendt ut.  Han kan gjerne være samme person som er kostyme – og kulisssjef.

PR- og illustrasjonssjef

Martin Pham

Teknisk ansvarlig har ansvaret for å styre lyd og lys under øvinger og under selve forestillingen.

Teknisk ansvarlig

Ledig stilling

Bandlederen Iver har ansvar for at bandøvinger blir gjennomført og at bandet har medlemmene de trenger.

Bandleder

Iver Fossen Haugen