Web komitèen

WebKom (eller Webcom, WebKlubben) har ansvaret for alt IT-relatert i Bergforeningen som:

  • Mailinglister, Sosiale medier (Facebook, Twitter og Instagram)
  • Websideinnhold og posting her
  • Skylagring
  • IT-utstyr og vedlikehold
  • Administrere informasjonsflyt i komiteer og hovedstyret

Vi er veldig opptatt at av den nye websiden vår skal se lekker og spanky ut. Ta kontakt med oss om du skulle se noe rart på den. Det er fortsatt litt arbeid som gjenstår.

E-mail adresse: webcom@bergstud.no

 

Medlemmer

Olav er vår nåværende infosjef, og dermed også leder i webkom. Han har det overordnede ansvaret for det som skjer i webkom.

Olav Leth-Olsen

Infosjef

Vilde er tidligere økonomisjef, og et engasjert medlem av webcom.

Vilde Lund Øksnes

Medlem

Martin går 3. petroleum, og er det nyeste medlemmet i webkom. Han har drevet en del med IT før, og kan ikke vente med å gjøre sitt for at nettsiden holder seg oppdatert og fresh.

Martin Pham

Medlem

Infosjef i 2014-2015. Harald tok initiativ til å rydde opp i bergstud.no og står i spissen av webkom for å ha utviklet siden du nå leser på. Med mye fritid ofret og mange erfaringer rikere hjelper han også Spanskrøret og andre linjeforeninger med sin WordPress-kunnskap.

Harald Wie Bøe

Medlem

Erlend er lidenskapelig glad i digital musikk og skal beskytte Bergforeningen mot dårlig e-post og karma. Hans primære gjøremål er å poste events, oppdatere websiden med info og sprell der det passer seg. Han var infosjef 2016-2017.

Erlend Torheim

Medlem

Infosjef i 2012-2013. Han står også bak websidene til DHL sine diplomseminar, BSF 100 års jubileet og er evigvarende websjef i Berseblæsten. Har har også jobber side om side med Harald og skapte den første funksjonelle websiden til BSF på mange år. Harald og Magnus står primært bak det tekniske i webcom idag.

Magnus Gule

Medlem

Stine har vært leder i Berseblæsten, Leder i Hovedstyret 2014-2015 og Leder i Jubileumsstyret for BSF 100 år og engasjert gjennom de fleste komiteer i BSF. Hun jobber mest med kvalitetssikring av informasjon på hjemmesiden og oppdaterer info når dette trengs.

Stine Svoen

Medlem