Turbiditten

 

Turbiditten er Bergstuderendes Linjeforening sin egen tur- og aktivitetsgruppe. Turgruppa ble opprettet høsten 2021, og ble året etterpå en egen frivillig organisasjon. Turbiditten har som mål å arrangere lavterskel turer og aktiviteter, og være et samlingspunkt på tvers av studieretninger og årstrinn innad i Berg. 

Turbiditten jobber for studentene, og ønsker å senke terskelen for å komme seg ut på tur. Derfor har vi opprettet et helt eget utstyrslager, der en kan låne masse forskjellig turutstyr – helt gratis! Noe av det du kan finne i utstyrslageret vårt er blant annet telt, hengekøyer, skredutstyr, stormkjøkken, hodelykter, liggeunderlag og buldrematter (crashpads). Her er link til utlånskart.

Hvis du ønsker å låne noe av dette,  eventuelt noe av det andre vi har, ta kontakt med Andreas Fikstvedt eller Filip Reierth. 

Til nå har Turbiditten arrangert en rekke små og store turer, blant annet surfetur til Hoddevika, tur til Rensfjellet og en rekke hyggelige søndagsturer i Trondheimsområdet. I tillegg har vi hatt ukentlig onsdagsbuldring/klatring på Grip Sluppen, med rabattert inngangspris for alle i Berg. 

Vi har en rekke spennende turer og aktiviteter på tapetet til våren 2023, og vi gleder oss masse til å gi dere enda flere heftige turer på nyåret! Vi skal blant annet prøve å få til månedlig sjøbading, skiturer med bålkos i Bymarka, toppturhelg til Oppdal, fjellskitur med telt og pulk i Trollheimen, og mye mer. Vi skal også ha vår første generalforsamling, så det er verdt å få med seg! 

Følg oss også på instagram: @turbiditten 

Mail: turbditten@bergstud.no

Vi sender også en stor takk til @norskhydroasa, @okea.no og @frifond for støtten til vårt flotte utstyrslager!

 

Nyttig info

Følg oss på

instagram: turbiditten

facebook: Turbiditten