Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bedpress med Sweco

februar 17, 2022 @ 17:00 - 22:00

Sweco inviterer studenter på ingeniørgeologi til sine lokaler for bedriftspresentasjon og servering! 

Torsdag 17.februar inviterer Sweco til bedriftspresentasjon! Den vil holdes på Sluppenvegen 19, i deres lokaler, og det vil bli servert mat og drikke.

Påmelding til speedintervju blir sendt ut på studentmail tirsdag 15.02 kl12.

Påmelding og info blir oppdatert på teknologiporten og på facebooksiden til BK Berg! Arrangement på teknologiporten: https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1203/

Sweco avd Trondheim har lokaler i Lysgården. Her er et bilde fra kantina deres:

Sweco ønsker å invitere ingeniørgeologer, spesielt med interesse for skred, hydro- og miljøgeologi.  Studenter fra 3., 4. og 5. klasse ingeniørgeologi på tekniske geofag er prioriterte. Antallsbegrensing er avhengig av gjeldende koronaregler så det kan være flere linjer vil bli offisielt inviterte. De ønsker også velkommen til andre studenter som tar like fag og ellers føler dette er svært relevant. Da er det bare å trykke “Meld interesse” inne på teknologiporten og skrive en mail  til bedrift@bergstud.no. Antallsbegrensing er avhengig av gjeldende koronaregler så det kan være flere linjer vil bli offisielt inviterte.

Det vil bli bedriftspresentasjon, bespisning og eventuelle aktiviteter som quiz, speedintervju eller liknende. Mer informasjon kommer nærmere arrangementet. Informasjon oppdateres fortløpende på arrangementet i teknologiporten eller på facebooksiden til BK-Berg og facebookarrangementet. Det vil også komme blæsting på infogruppa, mulig instatakeover på BK Berg sin instagram og inviterte linjer vil også få mail. Følg med!

 

Om Sweco

Sweco er Europas største og mest spesialiserte arkitekt- og ingeniørvirksomhet. Deres mål er å løse utfordringene i samfunnet knyttet til urbanisering, digitalisering, og ikke minst klimendringene vi står ovenfor idag. Deres rådgivertjenester spenner bredt; fra store vann- og energiprosjekter, til effektive og miljøvennlige transportløsninger og utviklingen av byer og grønne områder. Sweco er spredt over hele Nord-Europa og har kontorer i 13 land.

Mer info om hva Sweco gjør og hvordan det er å jobbe hos dem på nettsiden: sweco.no/karriere/ .

Detaljer

Dato:
februar 17, 2022
Tid
17:00 - 22:00
Kategorier for Arrangement:
,
https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1203/

Arrangør

BK-Berg

Sted

Sweco Trondheim
Sluppenvegen 19
TRONDHEIM, Sluppen 7037 Norge
+ Google-kart
Telefon:
73 83 35 00
View Sted Website