Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

TP: Bedpress med MNF

februar 16, 2022 @ 19:00 - 22:00

Arrangement på teknologiporten: https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1213/

Bedriftspresentasjonen er i regi av teknologiporten. 2.-5.klasse hele Berg er invitert. Arrangementbeskrivelse kopiert her:

Antall plasser: 75

Vi minner om at eventuelle fravær uten beskjed 00:00 samme dag som presentasjonen vil medføre en prikk. To prikker medfører utestengelse fra våre systemer i 4 måneder

Om arrangementet:

Trainee i Molderegionen (TiM) har 29 bedrifter med til sammen 40 ledige stillinger høsten 2022!

 

Næringslivet i Molde-regionen er kjent for sin kraft, sin innovasjons- og omstillingsevne og ikke minst samarbeid på tvers av bedrifter og bransjer. Vi har et rikt og variert næringsliv med flere bedrifter som er verdensledende innenfor sine felt. Du finner mange spennende bedrifter innen IT-bransjen, bygg- og anlegg, varehandel og reiseliv. Mye av næringslivet er tett knyttet til havet, inkludert olje og gass, og mange av bedriftene utvikler sine produkter og tjenester knyttet til marin og maritim sektor. Det er 32.000 arbeidsplasser i Molderegionen, hvor 20.000 av dem er i Molde kommune.

 

TiM er et trainee-program for nyutdannede bachelor- og masterstudenter som ønsker å jobbe hos en av de svært spennende og fremoverlente bedriftene i Molderegionen!Mange flytter til Molde og Molderegionen på grunn av nærheten til den flotte naturen, men det er en minst like god grunn å flytte hit på grunn av det varierte og spennende arbeidsmarkedet vi har her! Hva med å kombinere drømmejobben med korte avstander, lite pendling og mer fritid? Som trainee i TiM får du en unik mulighet til å styrke både din faglige og personlige kompetanse. Vi gir deg mulighet til å knytte nettverk med solide bedrifter, bygge fellesskap med traineer på tvers av arbeidsplasser – i kombinasjon med kortreist avstand til Norges vakreste natur!

 

Nå kan du møte og bli kjent med flere av TiM-bedriftene. De du kan møte på arrangementet er National Oilwell Varco, Xpro, Elinett, Christie & Opsahl, Inventas, Linjebygg, Kraftmontasje og Cinderella. Vil du vite mer om TiM, om bedriftene og hvilke ledige stillinger vi har? Er du nysgjerrig på hvordan det er å bo og jobbe i Molde-regionen? Da håper vi du vil møte oss på Olivia Solsiden onsdag 16.februar kl. 19!

Oppmøte kl. 19 på Olivia Solsiden.

 

 

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Sigrid Steffen

90257301

sigrid.steffen@teknologiporten.no

Detaljer

Dato:
februar 16, 2022
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for Arrangement:
https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1213/

Sted

Olivia Solsiden
TRONDHEIM, TRONDHEIM Norge

Arrangør

Teknologiporten
E-post:
post@teknologiporten.no
View Arrangør Website