Spinell

Spinell er Bergstuderendes Forening sitt quindekor, som samles hver tirsdag på foreningen sitt kontor for å synge, sladre og drikke øl. For det meste synges det Bergmannssanger, fra vår eminente sangbok ”feizelklang”.

Det er intet must å kunne synge, da Spinell generelt er mest opptatt av å lage lyd, noe de er relativt flinke på. Som medlem av Spinell vil du også alltid vite hva som foregår innad i foreningen, da koret er minst like glade i sladder som i sang! Et medlemskap i spinell gir deg derfor ikke bare en flott dalje, men også en flott mulighet til å bli kjent med studenter fra alle årstrinn.

Spinell ble opprettet høsten 1999, men grunnleggere har vi ikke informasjon om i skrivende øyeblikk. Korets leder, Dirigentøsen velges på Driksdagen ved starten av hvert skoleår, og blir dermed den stolte quinde som tiltrår denne ærefylte stillingen. Som Dirigentøs har man ansvar for å sende ut informasjon og åpne opp berseblæsten’s kontor hver tirsdag (helst ikke så veldig mye etter klokka 19). I tillegg har hun ansvar for at korets medlemmer (også kalt spinelltøser) begynner på ca. samme tone.

Spinell på korseminar 2016

 

Øvinger: Hver tirsdag 19.00 @ Berseblæsten’s kontor

Kontakt: spinell@bergstud.no

naken