Lapis Audio

Lapis Audio er mannskoret til Bergstuderendes Forening. Hver tirsdag samles en jovial gjeng for å utøve sanger fra vår kjære feiselklang (samt noen som ikke passer seg i skriftlig format), etter at strupen har blitt passelig fuktet . Lapis bærer preg av å være en veldig sosial og inkluderende gjeng som viderefører årevis med Bergtradisjoner.

For Lapis Audio og dets medlemmer er det gleden ved musikk, ikke kvaliteten av den, som står i høysetet. Korets motto er «Nos omnes simul inutiles» (Sammen er vi ubrukelige). Med andre ord – det er ikke noe krav at man må kunne synge.

Koret ble stiftet 5. mars 1998 av Leif-Johan From Bøthun og Knut Müller, og har siden den gang satt sitt preg på linjeforening. Karene som er med i Lapis er ofte å se rundt omkring på arrangementer og fester, utskilt fra resten med den høyst ettertraktede Lapis-daljen.

Dirigenten (dirigentus) velges på Driksdagen ved starten av hvert skoleår, og det er karen med denne ærefylte stillingen som sørger for å sende ut informasjon og åpne opp bergkontoret hver tirsdag. I tillegg har han ansvar for å passe på at ivrige Lapis karer ihvertfall begynner på samme sang og har noenlunde samme toneleie.

Lapis Audio sitt bidrag til Bergrevyen 2018

Øvinger: Hver tirsdag 19.00 @ bergkontoret

Kontakt: lapis@bergstud.no

Lapis Audio

Lapis Audio – BSF sitt lite selvhøytidelige mannskor

 

Husk å ta med din Feiselklang på øving. Om du ikke har kjøpt en ennå? Kjøp en på Bergkontoret i åpningstidene.