Søk komité i Bergstuderendes Forening

Frist for å søke komité er 30. September!

Har du noen gang lurt på hva det er som får en linjeforening til å gå rundt, bortsett fra de som sitter og bestemmer i hovedstyret? Websiden oppdateres ikke av seg selv, noen må ta ansvar for å samle bilder og artikler til Bergmanden, og fester som immfesten planlegges nøye av en håndfull flinke mennesker. Disse flinke folkene er en del av den fantastiske studentfrivilligheten som får maskineriet BSF til å gå rundt, og nå har også du sjansen til å bli en del av dette!

Her kan du lese om de forskjellige komitéene, hva de ser etter i søkerne, samt hva et komitéverv kan tilby deg!

Hvorfor bli med i én komité?

Det sosiale: Først og fremst er komitéarbeid veldig sosialt, og en ypperlig sjanse til å bli kjent med engasjerte bergstudenter på tvers av linje og alderstrinn.

Lærerikt: I tillegg lærer man mye, ikke bare om samarbeid og arbeidsfordeling, men om for eksempel bartending, organisering, bedrifter eller webdesign.

Privilegier:  Hvert semester har hver komité en såkalt komitékveld hvor man finner på noe gøy på linjeforeningens regning. På toppen av alt dette arrangeres komitéfester hvor alle som får BSF til å fungere møtes og utveksler erfaringer (eller eventuelt drikker øl).

Det er passe mye jobb: Et komitéverv er relativt uhøytidelig, og er ikke noe som krever veldig mye av tiden din! Det kommer ikke til å gå ut over studiene, og man må ikke sette av halvparten av hverdagen til linjeforeningen. Det er ikke snakk om mer enn et semi-ukentlig møte og kanskje en time ekstra i uken i gjennomsnitt!