Det er Redaksjonen som gir ut vår flotte linjeforeningsavis, Bergmanden! Vi består i dag av 7 engasjerte Bergstudenter fra ulike linjer og klassetrinn, i tillegg til en god del freelancere, og vi trenger enda flere! Oppgaven til redaksjonsmedlemmene består i å hjelpe Redaktøsen med å grave frem historier og bilder fra det som har skjedd i løpet av Bergåret, eller å skrive andre artikler om man har lyst til det. Vi trenger også illustratører og grafikere, så om du er flink til å tegne eller har lyst til å jobbe med layouten er det absolutt behov for deg!

Å være med i redaksjonen er sosialt og hyggelig, og det trenger ikke kreve mye tid. Vi møtes et par ganger i semesteret for å planlegge nye utgaver og i høst skal vi også arrangere en jubileumsfest for å feire Bergmandens 30 år! Som redaksjonsmedlem får du i tillegg høre mye mer sladder og se mange flere bilder enn de som finner veien til trykkeriet!

Spesielt søker vi nye førsteklassinger. Dette er en gylden mulighet til å engasjere seg i Berg og bli godt kjent med alt som foregår i linjeforeningen.

Søk redaksjonen

Skriv litt om deg selv og send søknad her!

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Søknad